Medveščak pokazao zube protiv KAC-a u Klagenfurtu

Momčad Medveščaka: 'medvjedi' na okupu

Autor:: Ante Perković 9/27/2010 10:48

Hokejaši Medveščaka odigrali su sjajnu utakmicu u Klagenfurtu protiv domaće momčadi KAC-a i imali su aktivan rezultat sve do pet minuta prije kraja kad primaju pogodak i gube utakmicu. Mora se reći da su se igrači borili herojski i da su zaslužili najmanje produžetke, ali nisu imali dovoljno sportske sreće da na kraju ipak dođu bar do jednog boda.

Odlično je Medveščak otvorio utakmicu i nakon početnih nekoliko udaraca prema vratima KAC-a ipak primaju gol. Jedna polukontra domaće momčadi završila je u mreži Roberta Kristana, a pogodak je zabio Tyler Scofield.

No, Medvjedi preko Andya Serticha izjednačuju rezultat na 1:1 i s tim se rezultatom otišlo na odmor između trećina.

Preko Hećimovića došli u vodstvo

Thomas Hundertpfund na početku druge trećine zabija pogodak za 2:1 vodstvo domaće momčadi, ali Medveščak se ne predaje i zabija dva uzastopna pogotka. Prvo je mrežu KAC-a pogodio Rok Jakopič, a samo par minuta poslije isto je napravio i John Hećimović i doveo Medveščak u vodstvo.

Ipak Michael Craig vraća rezultatsku ravnotežu i izjednačuje rezultat na 3:3, a pet minuta prije kraja utakmice Kirk Furey zabija za konačnih 4:3 pobjedu KAC-a.