Volite jabuke? Dođite u subotu u voćnjak Obreška, uberite ih besplatno i pritom se dobro zabavite

Požurite s prijavam jer je broj mjesta ograničen.

FOTO: Press materijal

Iako je Svjetski dan jabuka iza nas, još nije kasno da kroz obiteljsko sudjelovanje u berbi jabuka svojoj djeci približite ovo zdravo i korisno voće i da se svi dobro zabavite, stoji u pozivu udruge Djeca za bolji svijet.

Naime, oni ove subote 4. studenoga od 9.30 sati organiziraju branje jabuka u voćnjaku Obreška, jednom od najvećih voćnjaka u Hrvatskoj, koji je u vlasništvu tvrtke Moslavina voće u mjestu Bešlinec, u okolici Ivanić Grada.

Nakon branja i učenja o jabukama predviđen je ručak u kleti obitelji Kunek “Stari Mlin” u Kloštar Ivaniću, on je kako kažu, stvar slobodnog izbora. Tamo sve posjetitelje osim ugodnog ambijenta i fine hrane čekaju i mnoge životinje koje se na imanju nalaze, od pataka, gusaka, zečeva, pasa, mačaka pa do jelena lopatara.

Na kraju u planinarskoj kući Društva prijatelja prirode Ivanić Grad u Graberju Ivanićkom za sve posjetitelje bit će organizirana edukativna radionica Šuma oko nas kroz koju će djeca, ali i odrasli, imati prilike, osim raspoznavanja brojnog drveća i biljaka, naučiti i zašto je šuma bitna, zašto je bitno boraviti u prirodi, zašto je bitno čuvati šumu i okoliš itd…

VAŽNO!

KOTIZACIJE NEMA, BRANJE I JABUKE KOJE SE UBERU SE NE PLAĆAJU, RADIONICA SE NE PLAĆA, JEDINO SE PLAĆA RUČAK (što je stvar osobnog izbora). PRIJEVOZ JE U VLASTITOM ARANŽMANU. STOGA POŽURITE S PRIJAVAMA JER BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!

LOKACIJA: Voćnjak Obreška, Bešlinec https://maps.app.goo.gl/Pre9RoUF62emFar59
VRIJEME: 4.11.2023., 9.30 h

Prijave na link https://forms.gle/kvhnEGzzaTyR5ui1A