Zagrebački hipodrom ovog vikenda postaje epicentar ljubitelja konjičkog sporta na spektakularnom natjecanju “Zagreb Open 2023.”

Ovog vikenda, dugoočekivani Zagreb Open 2023. dolazi na zagrebački hipodrom, donoseći nam tri dana nevjerojatnog sportskog uzbuđenja i zabave. Od petka do nedjelje, ljubitelji konjičkih sportova imat će priliku svjedočiti vrhunskim natjecanjima u preponskom i dresurnom sportu, kao i mnogim popratnim aktivnostima koje će razveseliti sve generacije, nudeći posjetiteljima priliku da se urone u svijet gracioznosti i adrenalina.

Zagreb Open 2023. započinje u petak u jutarnjim satima i donosi snažan početak s utakmicama u preponskom jahanju koje će trajati sva tri dana natjecanja. Sudionici će se suočiti s visokim preponama i zahtjevnim stazama, testirajući svoju hrabrost i vještinu. Sva tri dana očekuje nas uzbuđenje, akcija i napetost dok jahači i konji budu savladavali izazove na putu prema vrhu.

U subotu i nedjelju, pridružuju se i natjecanja u dresurnom jahanju dodajući notu elegancije Zagreb Openu 2023. Jahači će zajedno s konjima izvoditi složene pokrete i figure, stvarajući graciozne i harmonične izvedbe koje će zasigurno oduševiti gledatelje. Umjetnost dresurnog jahanja donosi dašak umjetnost na konjima i pokazuje duboku povezanost između jahača i konja.

No, Zagreb Open nije rezerviran samo za stručnjake u jahanju. Organizatori su se pobrinuli da i djeca mogu doživjeti čaroliju konjičkog svijeta. Mališani će imati priliku besplatno jahati ponije i konje pod budnim okom instruktora sva tri dana u razdoblju od 11 do 15 sati. Ovo iskustvo zasigurno će potaknuti ljubav prema konjima i jahanju kod najmlađih.

Iako jahanje i konji dominiraju događanjem, zabava nije zaboravljena. Napuhanaci i zabavni parkovi bit će postavljeni na hipodromu kako bi djeca i njihovi roditelji mogli uživati u igri i smijehu. Ovo je prilika za obitelji da se povežu i provedu kvalitetno vrijeme zajedno, a kako biste se opustili između utakmica, na raspolaganju će biti i raznovrsna gastronomska ponuda.

Organizatori su posvetili i posebnu pažnju sigurnosti svih posjetitelja i sudionika. Medicinski timovi će biti dostupni za sve potrebe, a prometni pristup hipodromu će biti dobro organiziran kako bi svi lako stigli na događaj.

Zagreb Open otvara vrata prema uzbudljivom i nezaboravnom vikendu koji će zadovoljiti apsolutno sve generacije. Ovo je prilika da se prepustite čarima konja, otkrijete raznolik spektar zabavnih sadržaja i provedete dragocjeno vrijeme s obitelji i prijateljima. Idealno mjesto gdje možete privremeno pobjeći od svakodnevnog stresa i doživjeti vrhunac strasti prema konjičkom sportu. Ne dopustite da vam izmakne prilika da budete dijelom ovog nezaboravnog iskustva na zagrebačkom hipodromu ovog vikenda!