ŠTAMPAR U TVOM KVARTU: Dođite ovu subotu na sajam zdravlja u Horvatima!

Sajam će se održati od 9.00 do 12.00 sati, na igralištu Osnovne škole Stjepana Bencekovića, u Horvatima.

FOTO: Press materijal

U subotu, 20. travnja, od 9.00 do 12.00 sati, na igralištu Osnovne škole Stjepana Bencekovića, u Horvatima, održat će se 11. Sajam zdravlja: Štampar u tvom kvartu.

– Gradska četvrt Brezovica jedna je od 17 gradskih četvrti i nalazi se jugozapadno od centra grada. Brezovica je pretežno ruralno područje s manjim naseljima i šumama. Osim toga, poznata je po svojim prirodnim ljepotama i mogućnostima za rekreaciju, kao što su šetnje, planinarenje i biciklizam. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, manifestaciju ćemo održati u zatvorenom prostoru škole, odnosno velikoj dvorani. Ususret obilježavanju početka Europskog tjedna cijepljenja (od 24. do 29. travnja 2024.) Služba za epidemiologiju će savjetovati sve zainteresirane građane o cjepivima i cijepljenju, ističući važnu poruku da cjepiva štite sve: djecu, adolescente, odrasle i starije osobe. Kako bismo zaštitili sebe, svoju obitelj i zajednicu, važno je primiti sva cjepiva na vrijeme – poručili su iz Štampara.

Sajam zdravlja: „Štampar u tvom kvartu“ obuhvaća niz lokalnih manifestacija u zagrebačkim kvartovima, u organizaciji službi Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Grada Zagreba te područnih Domova zdravlja.