Veleučilište Velika Gorica proslavilo 20. rođendan

Veleučilište Velika Gorica osnovano je 2003. godine te danas ima pet preddiplomskih stručnih i tri specijalistička diplomska stručna studija.

FOTO: Otvorena televizija

Veleučilište Velika Gorica obilježila je 20 godina svog osnutka i uspješnog djelovanja. Svečanosti su nazočili i potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec te gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar.

– Danas sam ponosan na ovu obljetnicu. Veleučilište je postalo respektabilna ustanova obrazovanja cijele regije pa i šire. Posebno sam ponosan na to što sam od prvog dana sudjelovao u osnivanju ovog Veleučilišta – rekao je Neven Karas, zamjenik gradonačelnika Velike Gorice.

– U svom obrazovnom sustavu Veleučilište ima programe koji su vrlo traženi na tržištu rada. A podršku u sjajnom radu svih ovih godina pružila je Zagrebačka županija.

U ime Zagrebačke županije upućujem čestitku svim studentima i profesorima koji su dali svoj doprinos da Veleučilište doživi ovu veliku obljetnicu. Želim im još puno dobrog rada i da nastave biti i dalje ovako na ponos Zagrebačke županije – kazao je Ervin Kolarec, zamjenik župana Zagrebačke županije.

Veleučilište Velika Gorica osnovano je 2003. godine te danas ima pet preddiplomskih stručnih i tri specijalistička diplomska stručna studija, koji polaznicima omogućuju kvalitetno usvajanje znanja i vještina, potrebnih za obavljanje djelatnosti za koje postoji stvarna potražnja u Hrvatskoj, ali i izvan njenih granica.

ČLANAK JE NAPISAN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOMV