Na posljednjoj zelenoj površini na Kajzerici gradit će se park i dječje igralište

Iako se prije dvije godine najavljivalo kako će se na posljednjoj zelenoj površini na Kajzerici izgraditi crkva, radovi započeti rano jutros na toj lokaciji, to ​su opovrgnuli. Najviše razloga za veselje imaju oni najmlađi

Vidim tu mali Bundek, bile su riječi zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. I uistinu, dvije godine nakon, na posljednjoj zelenoj površini na Kajzerici kroz neko će vrijeme niknuti park i dječje igralište. Tu su vijest, s oduševljenjem dočekali tamošnji stanovnici.

– Napravit će se prvo dječje igralište i park, a potom prostor za pse. Cilj svega ovoga je da se sačuva zelenilo – rekao je Jadranko Baturić s Kajzerice što je gradonačelnik Milan Bandić i obećao.

– Jedno je sigurno, a to je da ćemo ispoštivati volju građana da ovo ostane zelena oaza. To je njima, ali i nama najvažnije. Kajzerica je jedna od rijetkih mjesnih zajednica koja nema crkvu. Osigurat ćemo prostor i za to. Nakon toga, Kajzerica će biti ugodno mjesto za život.

Kako stanovnici i sami kažu, Kajzerica je i sad ugodno mjesto za život, a dodatni sadržaji poput parka i dječjeg igrališta, tome će još više pridonijeti.