Konferencija “Mame&klinci” za mame koje žele više i bolje

Konferencija u Westinu 28. listopada "Mame&klinci" namijenjena je mamama koje traže odgovore, koje žele više i bolje

Foto: Press materijal

Biti mama je zaista divno, ali i vrlo izazovno. Zasigurno se kao majka često pitate radite li dobro, možda možete bolje, niste sigurni u neke svoje postupke, tražite odgovore, propitkujete. Zato je konferencija Mame&klinci namijenjena upravo mamama koje traže odgovore, koje žele više i bolje.

Ova konferencija održat će se u subotu 28. listopada u prekrasnoj dvorani Opera na 17. katu hotela The Westin uz potporu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i pokroviteljstvo Grada Zagreba.

Nit vodilja ove konferencije je “Sretno odrastanje” i pokriva mnoge zanimljive teme o kojima će se pričati. Tako će u panelima sudjelovati mnoga poznata lica, stručne osobe kao i majke koje iz prve ruke mogu ispričati kako to izgleda kod njih. Neke od panelistica su: Maja Vučić, Suzy Josipović Redžepagić, Martina Požgaj, Ivana Šundov Hojan, Mihaela Dodić, Ana Zibar, Maja Šimleša, Diana Kobaš Dešković, Maja Vračarić, Mia Roje, Ivana Matić, Vesna Krauth i gošća iznenađenja koja ne samo da odlično pjeva neko i super piše.

O čemu će se pričati?

“Možemo li bolje?”

Kako izgleda život žene, majke? Gdje su mjesta poboljšanja. Predstavit ćemo Mamforce certifikat i vidjeti koji sve poslovni subjekti misle na svoje zaposlene mame.

“Siguran život na društvenim mrežama”

Društvene mreže su nam donijele nove blagodati, ali i probleme. Kako znati da nam je dijete sigurno u tom virtualnom svijetu i kako mu dati dovoljno slobode, a opet imati pod kontrolom?

“Kako odgojiti samosvjesnu djevojčicu u doba Kardashians”

Ako imate djevojčicu onda zasigurno znate koliko je ovo pitanja ključno u njezinom razvoju pogotovo danas kada je sve podložno vanjskoj ljepoti.

“Fair play razvod”

Činjenica je da se svaki treći brak raspadne i na žalost vrlo često u tom vrtlogu negativnosti najviše stradaju djeca. Kako to izbjeći pitamo se u ovom panelu?

“Mame s karijerom”

Karijera ili majčinstvo? Ili i jedno i drugo? Kako biti poslovna žena i odlična majka? Puno pitanja, hajdemo naći odgovore.

Poseban začin konferenciji dat će dragi gosti Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš koji će na svojim radionicama mamame uputiti u tajne dobrog odgoja. A za kraj sprema se i nagradna igra uz bogati fond nagrada. Više o konferenciji pročitajte na: www.mameiklinci.com.