Sretni i uspješni

Izdan novi priručnik za roditelje

Primjer odličnog povlačenja sredstava iz Europskog socijalnog fonda ima Dječji vrtić Čigra koji je s dobivenim sredstvima omogućio unaprijeđene brojnih usluga.

Mi smo prijavili naš vrtić za dobivanje novaca iz EU iz socijalnog fonda, a upravo je on bio namijenjen za unaprijeđene predškolskog odgoja, bolji život i ravnotežu, ali i sve ono čemu zaposleni roditelji teže– napominje Vedrana Đanić, osnivačica Dječjeg vrtića Čigra

U sklopu projekta izdan je i koristan priručnik koji roditeljima daje konkretne savjete za postizanje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života.

U ovo današnje vrijeme koje ne bih ništa posebno isticala, jer smo svi svjesni kakvo je i kako živimo, priručnik je dobro došao upravo tim mladim ljudima koji su istovremeno zaposleni i u roditeljskoj ulozi djece predškolske dobi. Upravo se u njemu mogu pronaći savjeti kako razgovarati s djetetom, kako ga odgojiti, ali i o važnosti predškolskih i školskih ustanova – ističe Sonja Jarebica, recenzentica.

15 različitih stručnjaka radilo je na stvaranju priručnika koji će moći roditeljima dati odgovore na mnoga pitanja i nedoumice u svakodnevnom odgoju djeteta. Ovaj se priručnik preporučuje zaposlenim roditeljima kao poticaj da opisane savjete primijene i u svom životu, u poslovnom, obiteljskom i roditeljskom okružju, jer promjena dolazi upravo od naše želje za njom.