Krenule prijave za program besplatnog vježbanja

Prijave traju do 12.rujna

Za razliku od prošle godine kada je cijeli program bio online, organizatori projekta “Getfit4free”, ove su ipak odlučili uvesti neke promjene i sudionicima omogućiti besplatno treniranje i vježbanje pod stručnim nadzorom voditelja i kineziologa.

“Ovaj je projekt osmislio Kineziološki fakultet u suradnji s Gradom Zagrebom i cilj je aktivirati radno aktivnu populaciju Zagreba u dobi od 35 do 65 godina i naučiti ih što to znači pravilno tjelesno vježbanje, kada vježbati, koliko vježbati i na koji način vježbati. Ono što možemo trenutno možemo ponuditi su programi na otvorenom i u zatvorenom, a sve više o tome svi zainteresirani mogu saznati na stranicama www.getfitforfree.eu” , nadodala je  Mateja Očić, koordinatorica projekta.

Sudionici će vježbanjem dobiti kvalitetniju sliku o stanju svog organizma, a u konačnici će naučiti na koji način i koliko vježbati.

“Prijave traju do ove nedjelje, 12.rujna. nakon čega ćemo mi napraviti selekciju i obavijestiti sve zainteresirane jesu li upali u naš projekt ili će biti na listi čekanja do nekog od sljedećeg ciklusa.” Ističe, Očić.

 

Početak treninga predviđen je za 20. rujna 2021. godine, a svi zainteresirani svoje prijave mogu poslati na službenu email adresu programa Get fit for free, stoga ukoliko ste entuzijastičnog duha i volite vježbati, požurite, jer maksimalan broj sudionika ove je godine ograničen na 180.