Nogometni kamp za djecu u Zagrebu

Ove će se godine čak pet vrhunskih talijanskih trenera družiti s mladim nogometnim nadama poučavajući ih tajnama nogometne umjetnosti.

Italia Soccer Camp, koji javnost prepoznaje po edukativnoj i zabavnoj naravi, projekt je koji okuplja bivše članove talijanske nogometne reprezentacije. Ove će se godine čak pet vrhunskih talijanskih trenera poput legendarnog Andrea Pirle družiti s mladim nogometnim nadama poučavajući ih tajnama nogometne umjetnosti.

Održat će se na nogometnim terenima u Zagrebu, a uključivat će tehničke, fizičke i taktičke treninge.

Nogometni kamp je besplatan za oko 100 djece koja će imati priliku učiti i trenirati nogomet na temelju dobro poznate i dokazane metode i tehnike koju primjenjuju najbolji nogometaši.

I ove će godine tri najtalentiranija sudionika kampa dobiti priliku posjetiti Italiju i prisustvovati Danu talijanskog nogometnog kampa zajedno s djecom iz drugih zemalja. Odabrani dječaci i djevojčice moći će uživati u treninzima, utakmicama, posebnim tečajevima i posjetu Talijanskom muzeju nogometa te prisustvovati utakmici, a dobiti će i praktične savjete te steći mnoge vještine koje odlikuju prave nogometne zvijezde.

Hrvatska je poznata po svojim mnogobrojim uspješnim nogometašima i nadamo se da će neki od mladih nogometnih talenata, sudionika ovog kampa jednoga dana uspješno predstavljati našu zemlju, ističu organizatori te dodaju da premda govorimo različitim jezicima, nogomet nas povezuje gdje god da u svijetu živimo.