Vodnikova: Kiosk nestao, postavljen novi objekt

Autor:: Tanja Molvarec 3/30/2010 12:07

-.-Tanja Molvarec-.-Kiosk u Vodnikovoj ulici na tramvajskoj stanici na koji su se stanari žalili jer je to bilo često mjesto okupljanja delikvenata koji su remetili njihov mir, uklonjen je i zamjenjen novim objektom za koji se točno ne zna čemu služi.

Naime, objekt je prazan i iako izgleda poput budućeg ponovnog kioska ili pak fast fooda, za sada nije poznato da li će to i biti u budućnosti.

Žalbe stanara čuli su i u Vijeću gradske četvrti Donji grad pa su iz Vijeća uputili pismo gradskom uredu za prostorno uređenje u vezi spornog kioska.

– Dobili smo odgovor od ureda da je lokacijska dozvola ishođena i da se za sada kiosk ne može maknuti. Iskreno, nije mi poznato da je kiosk ipak u međuvremenu uklonjen i zamjenjen tim novim objektom jer od gradskog ureda dobivamo vrlo oskudne informacije. Ne znamo ni čemu će služiti taj novi objekt. Ako se stanari i dalje budu žalili i negodovali mi ćemo biti uporni pa na kraju možda i uspijemo postići da nijedan objekt više ne bude tamo – kazao je Marijan Oljica, predsjednik Vijeća gradske četvrti Donji Grad.

Dok se ne utvrdi točna funkcija novopostavljenog objekta, stanari i prolaznici koji čekaju na tramvajskoj stanici će i dalje istezati vratove kako bi vidjeli dolazeće tramvaje iz smjera Jukićeve ulice.