Dio iznosa od Bandićevog biltena dajte Stojedinici

Autor:: Stjepan Marković 3/30/2010 11:51

Zastupnici HSLS-a i Nezavisne liste Velimir Sriće na konferenciji za novinare istaknuli su da znaju važnost Stojedinice za Zagreb, što je nekoliko puta prihvatila i Gradska skupština.

-.-Anto Magzan/ PIXSELL-.-– Neka se prenamijene troškovi Zagreb.hr-a, tako da se pola tog iznosa da Stojedinici i na taj se je način spasi – rekao je Josip Kregar na konferenciji za novinare kluba zastupnika HSLS-a i Nezavisne liste Velimira Sriće.

Kregar je kazao da će se u protivnom steći dojam da se financiraju samo mediji koji afirmativno pišu o gradonačelniku Milanu Bandiću, ali je naglasio važnost da mediji očuvaju svoju neovisnost, bez obzira pomaže li im financijski Grad.

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor i njegovi kolege iz kluba rekao je da je važno da Zagreb pomaže medijima koji imaju financijskih problema.

– Ova akcija bi imala i ekološki karakter, jer će se manje smeća gomilati po gradu – rekao je Kosor, mislivši pod time kako se velika količina tog tjednika ne podjeli, već se baca.

Na pitanje novinara koliko se izdvaja za Zagreb.hr, koji mnogi zastupnici nazivaju Bandićevim biltenom, rekli su da se ne zna točna cifra, ali da je riječ o milijunskom iznosu.