Šetnja s Kolumbinama

Klasična šetnja i malo razgledavanja, tipični je to obilazak grada svakog posjetitelja. No, dvije dame, odlučile su se na promjenu i napravile korak naprijed u obilasku metropole.

Za sve one koji još uvijek nisu otkrili tko su tajanstvene Kolumbine, kratko ćemo ih informirati riječima kako su one vesele dame, koje su došle s dalekog Apeninskog poluotoka sa ciljem uveseljavanja građana koji im se odluče pridružiti.

Ideja je potekla od kreativne Irene Matas koja je za svoj rad dobila i brojne nagrade. U šetnji im se mogu pridružiti svi, od onih najmlađih do najstarijih, pa je tako zanimljivo napomenuti kako je najstariji gospodin prošetao s njima čak 2 puta sa svojih 89 godina.

Predstava u pokretu je u cijelosti prevedena i na engleski jezik, te je prilagođena za potrebe izvođenja stranim gostima u Zagrebu pod nazivom “Walk with the Kolumbinas DownTown”. No, u slučaju da niste imali priliku susresti nekog od njih evo kako možete pronaći Kolumbine za šetnju.

Razigrane Kolumbine čekaju vas i u ovim zimskim danima stoga ohrabrite se za upoznavanje već poznatog grada na malo drugačiji način.