Obilježavanje Svjetskog dana sporta

Provedbu programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske rekreacije, realizira Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“

Ilustracija

Povodom obilježavanja Svjetskog dana sporta, 26.05.2018. na ŠRC Trnje – Ulica Grada Vukovara 236e, od 09 do 14 h održati će se manifestacija ‘Sport za sve’.

Provedbu programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske rekreacije, realizira Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“.

Cilj događanja je naznačiti važnost bavljenja redovitom tjelesnom aktivnošću i omogućiti građanima uvid u različite sadržaje sportske rekreacije Grada.

Ilustracija
Ilustracija

Savez okuplja 14 Društava sa cijelog područja Grada Zagreba, zajedno realizira dvjestotinjak programa sporta za sve, na 50 gradskih lokacija i uključuje preko 20 tisuća korisnika.

Program obuhvaća natjecanja u košarci, odbojci, malom nogometu, tenisu, sportsko rekreativni poligon, sportske susrete Društava sportske rekreacije, prezentacije sportova, treninga i vježbanja, zdravstvena mjerenja i savjetovalište, Festival nordijskog hodanja i pješačenja, Festival redovnog tjelesnog vježbanja te programe dječjih vrtića i osnovnih škola.

Press materijal