Izmjene na ZET linijama 174 i 175

Za vrijeme radova uspostavit će se privremeno stajalište u Industrijskoj ulici, nakon kružnog toka iz smjera Zaprešića

Ilustracija

Zbog izgradnje kružnog toka Veliki vrh na raskrižju Ulice bana Josipa Jelačića, Ulice Matije Gupca i Kumrovečke ulice, autobusne linije 174 (Zaprešić – Žejinci) i 175 (Zaprešić – Pojatno – Gornja Bistra) od petka 25. svibnja u 9 sati do nedjelje 27. svibnja u 18 sati prometovat će djelomično izmijenjenim trasama.

Autobusi linije 174 iz Zaprešića će voziti redovnom trasom do kružnog toka na raskrižju Kalamirove i Ulice bana Josipa Jelačića, gdje nastavljaju ravno Industrijskom ulicom do kružnog toka te će skrenuti na državnu cestu D1 do izlaza Pojatno.

Autobusi će potom skrenuti desno u Zagrebačku ulicu te desno u Ulicu Matije Gupca, odakle nastavljaju uobičajenom trasom do krajnjeg odredišta.

Autobusi linije 175 vozit će iz Zaprešića redovnom trasom do kružnog toka na raskrižju Kalamirove i Ulice bana Josipa Jelačića, gdje će skrenuti u Industrijsku ulicu te nastaviti vožnju do kružnog toka i skrenuti na državnu cestu do izlaza Pojatno, potom će skrenuti lijevo u Zagrebačku ulicu i u nastavku će redovnom trasom dolaziti do krajnjeg odredišta. U povratku će autobusi voziti istim trasama.

Za vrijeme radova uspostavit će se privremeno stajalište u Industrijskoj ulici, nakon kružnog toka iz smjera Zaprešića.