FOTO: Zagreb živi i ljeti i to u Fly! Baru

Tekst:: R.I. 7/3/2011 11:04

Iako se zabava već lagano počela seliti na obalu, u Zagrebu je, barem kada je u pitanju Fly! Bar, i više nego živo. Sinoćnja Hedonija ponovno je bila prvi izbor za zabavu svih onih koji mjesto boravka još uvijek nisu zamijenili apartmanom na moru, a sudeći prema viđenom, vrući Burnov party legao im je baš kako treba.

-.-Bruno Zlomislić/croevent.net-.-Kao i svake subote, cuga u Fly!-u bila je apsolutno besplatna, a dodatno zadovoljstvo pri gašenju žeđi mnogi su pronašli upravo u sponzorskim limenkama.

Naravno, ni sva cuga svijeta ne može popraviti zabavu ako glazba ne valja, no u slučaju Fly!-a na to se nitko ne može požaliti. Za Dj pultom sinoć su se izmjenjivali DJ Damien i Sardi DeeJay koji su, čini se, ponovno doslovno shvatili pojam rasturanja kluba i u jednom trenutku toliko nabrijali atmosferu da se činilo kako party nikada neće završiti.

Posebno nedjeljno gostovanje u Fly!-u

Nažalost, jutro je brzo svanulo, a s njim je došao i kraj Hedonije, no ne očajavajte jer i večeras imate prilike biti na najluđem partyju u gradu. Uz DJ-e Marka i Sovu, za vašu će se zabavu pobrinuti i pjevač Roby. Ako vam ni to nije dovoljno da večeras izađete, onda ćemo još napomenuti kako je u Fly!-u nedjeljom sva cuga svega 9 kuna.

FOTKE SA SINOĆNJEG PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE