FOTO: Zagrepčanka Natalija je nova Miss Universe

Autor: Ivona Đukić 7/3/2011 11:58

Natalija Prica iz Zagreba nova je Miss Universe Hrvatske 2011. godine. Lana Obad, prošlogodišnja pobjednica, također Zagrepčanka, predala je krunu novoj missici u studiju HRT-a.

Studentica stomatologije Natalija pobjedu je odnijela u konkurenciji s još dvadeset i dvije djevojke. Prvom pratiljom proglašena je Katica Rakuljić, dok je druga pratilja Kristina Malenica. Titulu Miss fotogeničnosti ponijela je Josipa Miličević, Miss simpatičnosti je Ljiljana Kokić, a Izabela Bagarić je Miss stila.

-.-Biljana Gaurina / CROPIX-.-Kroz cijeli show ljepote vodila nas je Nevena Rendeli i Mario Sedmak, a posjetitelje su svojim glazbenim umijećem zabavljali Severina, Boris Novković, Danijela Martinović i Ivana Kindl. Svoju vještinu na pozornici pokazali su i članovi plesnog centra Fredi.

Vrhunac večeri zasigurno je bilo krunjenje dvadesetdvogodišnje Natalije Price koja nije mogla sakriti oduševljenje. Natalija Prica će 20. kolovoza otputovati na svjetski izbor Miss Universe 2011. koji će se 12. rujna održati u Sao Paulu u Brazilu.

>>>FOTOGALERIJU S IZBORA MISS UNIVERSE POGLEDAJTE OVDJE<<<

Organizatori izbora Miss Universe Hrvatska vrlo su ponosni što su ovogodišnjoj pobjednici, kao glavnu nagradu, osigurali studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa u Zagrebu, vrijedan 20.000 eura.

Miss Universe je izbor ljepote u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, a ove godine slavi 60-tu godišnjicu. Hrvatska upravo dobila 15. predstavnicu.