Znate li tko je oštećeni navijač?

Na inicijativu hrvatskih policijskih časnika za vezu, ruska je policija u suradnji sa argentinskim policijskim službenicima provela kriminalističko istraživanje događaja te je utvrđen identitet četiriju argentinskih navijača

Na početku drugog poluvremena nogometnog susreta između reprezentacija Hrvatske i Argentine, u četvrtak 21. lipnja, na stadionu u Nižnjem Novgorodu, Ruska Federacija, na sektoru “C” stadiona, ulazu C-218 i C-219, nekoliko argentinskih navijača fizički su napali dvojicu navijača hrvatske reprezentacije. Opisani napad zabilježen je privatnom snimkom, a potom je postao i javno dostupan široj javnosti putem medija i društvenih mreža u zemlji i inozemstvu.

Press materijal

Na inicijativu hrvatskih policijskih časnika za vezu, ruska je policija u suradnji sa argentinskim policijskim službenicima provela kriminalističko istraživanje događaja te je utvrđen identitet četiriju argentinskih navijača, počinitelja ovog napada.

Međutim, u svrhu poduzimanja daljnjih radnji i procesuiranja počinitelja ovog napada potrebno je utvrditi identitet oštećenog hrvatskog navijača, a koji za sada nije poznat.

Poziva se oštećeni hrvatski navijač, kao i ostale osobe koje imaju saznanja o njegovom identitetu da sva korisna saznanja jave na 01 6122 411 ili 01 6122 305 ili elektroničkom poštom na sport@mup.hr.

Press materijal