Zeko: Skandirali su mi zbog nogometne prošlosti

Bad Blue Boys

Autor:: Tin Jandrašek 7/14/2010 9:02

Dinamovci su žustro započeli ovogodišnji put prema Ligi prvaka, no iako su Slovenci u 10. minuti šokirali 10-ak tisuća gledatelja zabivši za 0-1, modri su, zahvaljujući podršci sa tribina, preokrenuli rezultat i zabili čak pet pogodaka. U strijelce su se upisali Mandžukić (30,65), Slepička (38), Sammir (77) i Etto (80).

– Zadovoljan sam velikom i teškom pobjedom – započeo je trener Dinama Velimir Zajec, prenosi službena klupska stranica.

Zeko: Zbog pritiska nismo dobro ušli u tekmu

-.-Nk Dinamo-.-Velimir Zajec – Koper je dobra ekipa koja ima glavu i rep, a mi nismo ušli dobro u utakmicu zbog pritiska od domaće publike. Nadam se da ćemo s vremenom igrati bolje u otvaranju utakmice. Mi smo na kraju mogli i uvjerljivije slaviti, no nije lagano igrati protiv ovakvog suparnika kojem čestitam na hrabroj igri – rekao je Zeko, koji se osvrnuo i na potporu navijača.

– Zahvalio bih se publici koja nam je bila podrška i bila nam je prevaga i koja nam je omogućila da preokrenemo rezultat – dodao je.

U jednom trenutku utakmice cijeli je stadion uzvikivao Zekino ime.

– Mislim da je to skandiranje više radi moje nogometne prošlosti, jer kao trener moram još puno žganaca pojesti da bih zbog trenerskih uspjeha doživio skandiranje – skromno je rekao Velimir Zajec.

‘Kazne igračima zbog žutih kartona’

Ipak, pala je i jedna kritika na račun Mandžukića i Sammira, zbog nepotrebnih žutih kartona.

– Nama je svaki igrač, posebno igrač poput Sammira i Mandžukića bitan. Oni moraju imati profesionalni odnos i ne mogu dobivati žute kartone bez potrebe. To posebno vrijedi za Sammira. Svaka čast na golu, ali za takve stvari ćemo kažnjavati igrače, jer smo ih upozoravali na to – završio je Zeko, te dodao kako takve stvari mogu koštati plasmana u Ligu prvaka.