Na Cvjetnom otvorena internacionalna igraonica Happy Place: mjesto za igru, učenje i razvijanje kreativnosti

U Happy Placeu, djeca starosti od 3 do 10 godina se mogu razvijati kroz kreativne, jezične, grafičke i dizajnerske radionice, a profesori i odgajatelji su redom izvorni govornici arapskog, francuskog, engleskog i talijanskog jezika

Foto: Press materijal

Kvalitetno provođenje slobodnog vremena, učenje stranih jezika i razvijanje kreativnosti kod djece – ciljevi su koje je zacrtala Suzana Cukrov, idejna začetnica Happy Place internacionalne igraonice, otvorene na Trgu Petra Preradovića 3.

Roditelje je posebice zainteresirao program koji objedinjuje igru i učenje stranih jezika.

– Po prvi puta u Hrvatskoj djeca će moći učiti arapski jezik, na što smo iznimno ponosni. Bilo da ga požele razvijati kroz igraonice ili radionice, vjerujemo da će naši najmlađi u njemu uživati – naglasila je Suzana Cukrov.

U Happy Placeu, djeca starosti od 3 do 10 godina se mogu razvijati kroz kreativne, jezične, grafičke i dizajnerske radionice, a profesori i odgajatelji su redom izvorni govornici arapskog, francuskog, engleskog i talijanskog jezika. Osim cjelodnevnog druženja, djeca mogu doći ovdje samo na sat, dva ili pak ovdje proslaviti svoj rođendan.

Dok su na otvorenju igraonice roditelji uživali u razgledavanju modernih i funkcionalnih prostorija, djeca su zabavu pronašla u zajedničkoj igri. Uz mađioničara i facepainting odmah je bilo jasno da je prostor Happy Place internacionalne igraonice ispunio svoju svrhu.

Radno vrijeme igraonice je od 9 do 20 sati, te nedjeljom od 10 do 18 sati.