Vrući debi novog trenera Medveščaka

Autor: Boris Matijašević 11/27/2009 8:59

U sklopu 26. kola EBEL lige hokejaši na ledu Medveščaka danas poslije podne dočekuju momčad Black Winga iz Linza. ‘Crna krila’ trenutno drže drugo mjesto na tablici EBEL lige, i pred ‘medvjedima’ je jako težak zadatak. Da bi osvojili nove bodove, zagrebački oklopnici će morati dati sve od sebe i ‘ostaviti srce na ledu’.

Zagrebačkoj publici danas se predstavljaju dva nova pojačanja – trener Ted Sator i napadač Jeff Heerema. Sigurni smo da će ledena dvorana Doma Sportova kao i svaki put dosada, i da će ‘medvjedi’ imati bučnu podršku najboljih navijača u EBEL ligi. Početak utakmice je u 17,30.

Prava ludnica ipak se sprema za nedjelju. U 27. kolu Medveščak je opet domaćin, a u ‘ledenu’ dolazi ljubljanska Olimpija. Osim što su ‘medvjedi’ i ‘zmajčeki’ izravni konkurenti za osmo mjesto na tablici, posljednje koje vodi u doigravanje, rivalitet ova dva kluba postoji već godinama, još iz doba zajedničke države.

Uz Jesenice i beogradski Partizan (te donekle Crvenu zvezdu), Olimpija je tradicionalni protivnik Medveščaka, i pobjeda u tim susretima uvijek je značila više od bodova.