U borbi za titulu Kraljice Hrvatske 6 Zagrepčkanki

Natjecateljice s izbora Kraljice Zagreba

Autori: Mustafa Topčagić, Marija Pajić 11/27/2009 9:27

-.-Fama-.-Stara je izreka da su od Zagreba ljepše samo Zagrepčanke, a još su ljepše Kraljice Zagreba. Njih šest će se, zajedno s još 12 natjecateljica iz drugih gradova i regija, u subotu 5. prosinca natjecati za Kraljicu Hrvatske. Izbor će se održati u hotelu Phoenix u Sesvetama u organizaciji modnih agencija “Best Model” Sanje Popović i “Tarol” Tamare Roglić, a za produkciju će brinuti Karel elektronika.

Voditeljica programa je Vlatka Pokos, koja će i zapjevati, a o njezinoj i sigurnosti finalistica brine se “Klemm Security”. Glazbeni gosti su Sandi, Leo, Latino i Simona Gotovac, a zapjevat će i gost iznenađenja.

Vlasnik licence izbora čuveni je zagrebački modni kreator Rikard Gumzej, koji se aktivno povukao iz tog posla i već gotovo dva desetljeća bira Kraljice. Najbolje plasirana od njih bila je Riječanka Danijela Mihalić (sada Gračan), koja je 1990. godine bila Kraljica svijeta. Među dosadašnjim Kraljicama Hrvatske najbrojnije su Zagrepčanke. Uz već spomenutu Tamaru Roglić, titule su ponijele: Antea Kodžoman, Valentina Čaplinskij, Marina Šinkić, Simona Gotovac, Tina Katanić, Ivona Bajde… Uspjeh u modnoj karijeri, a kasnije i udaju za nogometaše, ostvarile su: Iva Radić (Balaban), Ivona Andrijašević (Živković), Emina Pezo (Šokota), Zorica Pupovac (Andrić)…

-.-Fama-.-Tijekom narednih dana, predstavit ćemo djevojke iz Zagreba koje se natječu za Kraljicu Hrvatske, a to su: Nikolina Bakmaz, Nevia Bagić, Ružica Pavlović, Tea Kramer, Kristina Udiljak i Valentina Bukal.

Na izboru Kraljice Hrvatske svoje kolekcije prikazat će renomirane modne kuće i vrhunski dizajneri: “Fox” mladenačka ženska kolekcija, badekostimi “Pletix”, poslovna ženska kolekcija “Lady M” , večernje haljine “Nikolina”, vrhunski salon cipela “Karla”, kožna galanterija “San Peter”, styling “Accessoires”, kolekcija satova “Aviator”, umjetnički nakit “Udruga dragulj”, brand sunčanih naočala “Gianfranco Ferre”, “John Richmond”, “Iceberg” i “Vivienne Westwood”.

O ljepoti finalistica, brinut će frizerski saloni “Charme Maria”, kozmetički salon “Ola”, dekorativna kozmetika “Golden Rose”, cvjetni aranžmani “Ružica”, lente “Naftalina terminator”.

Pokrovitelji izbora su “Sliv oprema” i “Poliklinika Maletić” na čelu s estetskim kirurgom dr. Duškom Maletićem i tiskara “Quo vadis”. Finalni izbor medijski prate naš portal “Zagrebancija.com”, “Z1” televizija, “Radio Martin” i tjednik “Arena”.