Vahid Halihodžić i službeno novi trener Dinama

Vahid Halihodžić

Tekst:: G.B. 8/16/2010 17:26

Vahid Halihodžić je službeno novi trener Dinama. Ugovor je potpisan nakon dva sata pregovora, a Halidhodžić je nakon potpisivanja okupljenim novinarima kazao kako je ovo uznenađenje za njega jer se u Hrvatsku došao odmoriti, no da je sretan što je postao trener Dinama. Dodao je kako ima velike ambicije s modrima.

Istaknuo je kako je došao jer je klub pun ambicija, a on je igrao i u Ligi prvaka, što želi i sa Dinamom. Svjestan je kako to neće biti lako, jer je momčad u problemima, a on je još ne poznaje dobro, zbog čega će odmah morati početi raditi.

Ugovor je potpisan na dvije i pol godine, a Halihodžić se nada da će ga odraditi do kraja, za razliku od svog prethodnika Velimira Zajeca.

Ono što Halihodžić želi je vratiti navijače na tribine, pa je zamolio Zagrepčane, ali i Dinamove obožavatelje iz ostalih krajeva da podrže klub i pomognu mu ostvariti rezultate.

Na novinarsko pitanje o ostalim suradnicima pokazao je sportskog direktora Zorana Mamića i kazao kako će za ostale suradnike vidjeti.

– Imam viziju, a dolazim iz drugog svijeta, profesionalnijeg. Ne bih došao da ne vjerujem da mogu napraviti nešto veliko s Dinamom. Zbog njega sam odbio financijski bolje ponude – rekao je.