Uvijek pazim da ne sjednem pijana za volan

Uršula Tolj

Autor:: Ivona Đukić 10/4/2011 22:40

Spisateljica, voditeljica i urednica na državnoj televiziji, Uršula Tolj, za portal Zagrebancija.com prisjetila se svojih ludih noćnih izlazaka te priznala da je kao mlada znala popiti i koju čašicu previše. 
Iako je u djetinjstvu bila zagrižena rockerica, Uršula se kroz godine pretvorila u pravu rap damu. 

-.-Srdjan Vrancic / CROPIX-.-– U zadnje vrijeme intenzivno slušam rap glazbu, to se valjda s godinama mijenja. Kao mlađa dosta sam eksperimentirala s glazbom i svaki mjesec se mijenjao moj glazbeni ukus – sa smiješkom je rekla Uršula. 

S obzirom da u zadnje vrijeme simpatičnu voditeljicu često možemo sresti u noćnim izlascima, zanimalo nas je na koji način se ona zabavlja. 

– Mislim da je za dobru zabavu uvijek ključno društvo. Ponekad volim s prijateljicama izaći u noćni klub, a nekada nam je dovoljno da se ludo zabavimo uz večernju kavu – kaže simpatična Uršula. 

Premda je kao mlada znala često popiti alkohol, Uršula kaže kako je danas takvu vrstu zabave prerasla. 

– Nekada popijem alkohol, ali kako se bliži odlazak kući pijem samo vodu da baš ne sjednem pijana za volan – rekla je Uršula i dodala kako još nikad nije doživjela potpuno alkoholno zamračenje čak ni kada je bila mlađa. 

– Kao mlada, voljela sam se malo pripiti, ali nikada si nisam dopustila da se baš ničega ne sjećam. Možda mi nekada nije bilo jasno što se sve dogodilo, ali kako je mamurluk prolazio sjećanja su mi bila sve jasnija – duhovito je ispričala Uršula.