Simona skoro poletjela pistom Dreft Fashion Weeka

11/27/2009 9:28

-.-Ivan Radovic-.-Pobjednici Modnog ormara, Asmina Bolanča, Nikola Barbir i Adela Kliškić te Petra Petrišanec i Matilda Sporiš, otvorili su jučer prvu večer ‘Dreft Fashion Weeka’ u Boćarskom domu u Zagrebu.

Mladi su dizajneri od gledateljsva dobili samo velike pohvale i pljesak, a nakon njih uslijedili se modne revije talijanskog Stefanela, već afirmiranih hrvatskih dizajnerica Mare Miloglav i Tatjane Grgurina Vučetić i mađarske dizajnerice Darie Kostenko.

U drugom dijelu prve večeri izložili su svoje nove kolekcije Zdravka Gazner (BELLEZZA), Ivančica Pahor i Natalio Đangradović. Svi su dizajneri dobili pljesak, no najveći je bez sumnje dobila manekenka i pjevačica Simona Gotovac koja se od iznenađenja poskliznula i umalo pala.

Simona je predstavljala kolekciju Ivančice Pahor, a među njenim ljepim snagama bile su i Stefani Hohnjec i Aleksandra Grdić, a pistom se prošetala i sama dizajnerica, miss turizma iz 2000. godine. Iz prvih redova najnovije su kolekcije promatrale glumica Mia Begović, Uršula Tolj, fotograf Stefan Lupino te spisateljica i bivša manekenka Josipa Pavičić Yo sa sinom Vitom i voditeljem kultne glazbene emisije HTV-a te vlasnikom Midikena Hamedom Bangourom.

Tu su naravno bile i Suzy i Sarah Josipović, organizatorice ovog modnoga eventa, koje su prvom večeri jako zadovoljne.

– Sve je prošlo kako smo planirali. Kolekcije su odlične, iako su predviđene za sljedeću sezonu jer na ovome eventu inzistiramo na tome da se moda kreira, a ne kopira – objasnila nam je jedna od sestara organizatorica, Suzy. Njihovo oduševnjenje ipak nije dijelila većina publike. Sudivši prema dojmovima posjetitelja, prvi dan bio je dobro odrađen, no ništa više od toga.