Zagreb se pridružuje globalnoj zajednici adidas Runnersa

Trkačka zajednica za trkače koji traže više od trčanja, za one koji žele testirati svoje granice uz stručni tim adidas Runnersa Zagreb i pri tome se dobro zabaviti

Foto: Press materijal

Na globalnu kartu adidas Runners zajednice trkača ucrtao se i Zagreb kako bi se motiviralo, podržalo i ujedinilo sve koji traže nešto više od običnog treninga trčanja. adidas Runners je zajednica kojoj se mogu pridružiti svi koji žele i spremni su za intenzivne programe treninga, pomicanje granica vlastitih mogućnosti i zabavu do samog kraja. adidas u suradnji sa stručnim timom kineziologa, nutricionista i fizioterapeuta kreće u trkačku avanturu kakva još ne postoji na ovim prostorima. Osim što će treninzi biti na zanimljivim lokacijama, dinamičnost cijelom projektu osiguravaju i kreativni sadržaji koje je stručni tim adidas Runnersa Zagreb pripremio za svoje članove. Centar grada više neće biti rezerviran samo za subotnji odlazak na tržnicu, već i za trening kroz koji ćete upoznati samu dušu Zagreba na novi, trkački način.

Članstvo u adidas Runners zajednici nudi razne pogodnosti poput personaliziranih planova treninga, vođenih treninga snage i kondicije u novootvorenom adidas gymu u Domu sportova, tri trkačka treninga tjedno praćen stručnim adidas Runners Zagreb timom uz nagrađivanje članova koji premaše svoje osobne ciljeve. Tim stručnjaka pod kojim će članovi trčati brže i dalje nego ikad dosad sastoji se od kapetana i kapetanice, trenera trčanja, trenera snage, nutricionista i fizioterapeuta koji će poticati članove zajednice da ustraju u svom napretku, izvuku najbolje iz sebe i da se pri tom dobro zabave jer adidas Runnersi nisu klasična sportska priča već zajednica koja nudi kvalitetne treninge uz zabavne provode i sve to bez naplate članarine.

Magistar kineziologije, istraživač i zaljubljenik u sport koji živi, diše i sanja trčanje, kapetan adidas Runnersa Zagreb Frane Boban prenosit će svoje znanje i vještine te pomoći članovima adidas Runnersa da postignu i ono što su smatrali nemogućim.

Frane će, zajedno s kapetanicom Anjom Vučić, koja obožava trčanjem širiti pozitivnu energiju te je u sportu od malih nogu i trenerom trčanja Mihaelom Minđekom, zagriženim ljubiteljem kros i planinskih utrka voditi adidas Runnerse Zagreb. Pod sloganom “Life is a sport and sport lives in life” svoju filozofiju trčanja kao optimalnog lijeka za zdravo tijelo i duh objašnjava zdravstveni savjetnik adidas Runnersa Zagreb Igor Latković koji će članovima biti na raspolaganju za dijagnostiku i rehabilitaciju. Da bi trčanje bilo još uspješnije i zabavnije, adidas

Runnersi nude i dopunski trening snage pod stručnim vodstvom fitness instruktorice i nutricionistice Marije Andrijašević. Jakost cijelog tijela te optimalni mišićni balans ključ su dugotrajnog bavljenja trčanjem. Girje, bučice, lopte te mnoštvo rekvizita u posebno opremljenom prostoru za adidas trkače pogurnut će ih još bliže ciljnoj ravnini.

– Urbani trkači imaju širok raspon različitih ciljeva: neki žele prelaziti vlastite granice, neki trče kako bi se riješili stresa, a neki samo žele biti u formi i zabaviti se. O kojem god razlogu se radi, jedno je svima zajedničko, trkači su puno motiviraniji kad trče u društvu jer tad osjećaju zajedništvo koje ih tjera više i dalje. S adidas Runnersima kreiramo mrežu ljudi s istim idejama i ciljevima. Želimo ujediniti i motivirati sve koji se bave trčanjem i omogućiti im da se u tom procesu sjajno zabave – izjavio je kapetan Frane.

adidas Runners Zagreb poziva vas na prvi trening 6. srpnja 2017., a više informacija o samom projektu, rasporedu i lokacijama treninga, kako se prijaviti i još više možete saznati putem FB stranice https://www.facebook.com/groups/297315550733364/ i web stranice http://www.adidasrunners.hr. Pri tom ne zaboravite da je sve navedeno bez naplate članarine, stoga požurite, prijavite se i ostvarite svoje trkačke ciljeve uz adidas Runnerse Zagreb.