Thomas Gold uvodi Zagrepčane u 2015. godinu

Autor: S.S. 12/15/2014 12:23

Najveći novogodišnji spektakl u regiji sasvim sigurno je Playground NYE Croatia Festival koji će se održati 31. prosinca 2014. i 1. siječnja 2015. u Boćarskom domu. Na partyu kojeg ćete pamtiti, nastupit će više od 20 DJ-eva na dva odvojena stage-a. Svi gosti moći će uživati u svjetski poznatim imenima poput Thomas Golda za Novu godinu te Mark Knight-a za reprizu dočeka.

>>> VIDEO POZIV Thomasa Golda na Playground NYE Croatia Festival! <<<

Donosimo životnu priču o svjetski poznatom DJ-u koji će nas uvesti u novu godinu

Thomas Gold, pravim imenom Frank Knebel, popularni je njemački DJ i producent elektronske glazbe. Njegova glazba je Progressive House i Tech House stilu. Strogi katolički odgoj, utjecao je na njegov odabir glazbe, Naime, Thomasa je već sa sedam godina u crkvi svirao elektronske orgulje. Interes prema digitalnom sinteszajzeru, kao i strast prema ovoj vrsti glazbe, raso je s njim kroz njegovo konzervativno odrastanje. Zahvaljujući svom predanom radu u crkvi, Thomas je već sa 15 godina kupio svoj prvi sintisajzer.

Mlad i nadnaravno talentiran vrlo je brzo osmislio svoj vlastiti glazbeni stil. Fuzija house i elektronske glazbe etiketirala ga je kao zanimljivog izvođača. Tako da i ne čudi činjenica što je vrlo rano počeo surađaviti sa svjetski poznatim imenima poput: CR2 (UK), Ministry of Sound (UK i Australija), positive (UK), Nero / Joia (Švedska), Vendetta (Španjolska), Cyber & Scorpio (Francuska), Time (Italija), Universal (SAD) Egoist (Švicarska).

Njegova renixirana verzija iz 2008, klasika Silence za grupu Delerium, gurnula ga među najbolje svjetske DJ-e. Iste godine mladi umjetnik osvojio je Beatport Music Award za Najbolju progresivnu house obradu. Thomas je talentirani producent koji se ubrzo proslavio s nizom hit singlova poput: Do not You Want Me, Everybody Be Somebody, Losing My Religion. Važno je istaknuti da se Thomas oduvjek koncetrirao na kvalitetu, a ne na kvantitetu glazbe koju je stvarao.

Njegova prva produkcijska avantura počinje 2009, u suradnji s Matthias Menck, Everybody Be Somebody koja ga je odvela na vrh svjetskih Top ljestvica. Iste te godine thomas je u suradnji sa UK label CR2 lansirao produkciju sa Lee Cabrera, novu verziju najveće himne Ibize Shake It (Move A Little Closer).

Nakon toga, dobio je poziv koji se ne odbija. Toolroom Records, pozvali su ga da se pridruži timu producentat i DJ-a koji su organizirali do tada najveći party electro house Toolroom Knights sa umjetnicima poput Fedde le Grand i Mark Knight.3. Thomas je stekao priznaje i na plesnoj sceni širom europe. Osim toga, stekao je poštovanje i svojih kolega DJ-a i producenta poput: Axwell, Steve Angello, Tiësto, David Guetta, Chuckie, ohn Dahlbäck i Sander van Doorn. Nakon toga usljedili su nezaboravni nastupi u prestižnim Pacha, Privilege and Ministry of Sound.

U 2010. Producira je hitove koje su osvojile plesne podije Agora, Work That/Kananga, The Button, Marsch Marsch, Areena (sa Davidom Tortom i Davidom Gausom), Thomas Gold & Alex Kenji What’s Up i njegovom verzijom Star69 Fatboy Slim. U siječnju 2011., počinje suradnu sa švedskim producentom Axwellom. Hitovi Blow Up Hard Rock Sofa & St. Brothers, uključujući i njegov Remix, ubrzo je osvojio svjetske TOP liste.

Nakon toga usljedila je legendarna obrada Adeline pjesme ‘Set Fire to the Rain’ i hita Lady Gage ‘Judas’.

U osebujnom nastupu ovog vrhunskog DJ-a moći ćete uživati i vi na najboljem i najluđem dočeku 2015. godine. Organizatori Playground NYE Croatia Festival obećavaju vrhunsku zabavu, a na vama je samo da uživate. Osim Thomasa Golda, moći ćete uživati u nastupima: Mark Knighta, Re:forma! & Astralis, TBA, Vanillaz, Joe2Shine, Kosta Radman, TCTS, Just Kidding, Applebottom & drugi rezident DJ-i.

Predviđa se da bi na eventu moglo biti i do 5.000 ljudi stoga požurite po svoju ulaznicu još danas jer je broj ulaznica ograničen radi kapaciteta Boćarskog doma.

Regularne ulaznice uključuju ulazak na event te šampanjac u ponoć, dok VIP ulaznice uključuju i konzumaciju hrane te gratis bocu za svaku treću prodanu ulaznicu. Trenutne cijene regularnih karata su 219,00kn za jedan dan te 299,00kn za dva dana. VIP ulaznice su trenutno dostupne po cijeni od 399,00kn za jedan odnosno 599,00kn za dva dana

LINK na web: http://www.playground.hr/

LINK na pakete za RH: http://playground.hr/p/hr/215/nye_croatia_povoljna_nova_godina_festival_u_zagrebu

LINK za pakete inozemstvo: http://www.youth-travel.co.uk/ptv/en/22/nye-croatia-festival