SUNČANJE, PLESANJE I PUNO SMIJEHA NA GORNJEM GRADU KOD MATOŠA

Program je zabavan kao i scenografija, ponedjeljkom i utorkom se pod zvjezdanim nebom, prikazuju komedije zemalja partnera, Francuske i Španjolske, koje možete opušteno i u kućnoj atmosferi gledati iz tirkiznih ležaljki uz hladno piće

Press materijal

Počelo je Ljeto kod Matoša i trajati će sve do 20. kolovoza. Strossmayerovo šetalište na Gornjem Gradu, koje vjerno čuva Matoš na klupi, nakon veselog Adventa na kojem su iznad glava posjetitelja visile štikle, torbice i šeširi, ponovno oblači novu scenografiju – sjetu savskog kupališta, odlazaka na more u fićekima i velikih plesnjaka na otvorenim terasama. Šetnica je pretvorena u sunčalište s brojnim ležaljkama, a kutaka za fotografiranje ima i previše, tuširaona, narančasti ‘fićek’ pretrpan koferima, puhalica i razna čuda.

Postavljeno je i filmsko platno za večeri komedija pod zvijezdama, a pozornica za kućne bendove izgleda kao ‘birc’ iz 70-tih.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

Program je zabavan kao i scenografija, ponedjeljkom i utorkom se pod zvjezdanim nebom, prikazuju komedije zemalja partnera, Francuske i Španjolske, koje možete opušteno i u kućnoj atmosferi gledati iz tirkiznih ležaljki uz hladno piće. Tako će se prvi ponedjeljak, 23.07., s početkom u 21.30 sati prikazati španjolska komedija Na sporednom kolosijeku, a već idućeg dana, u utorak u isto vrijeme, brazilska ljubavna komedija Čovjek iz budućnosti. Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

Svaki četvrtak rezerviran je za program pod nazivom Matoš se smije, jer će nastupiti brojni stand-up komičari, a prvi četvrtak 26.07. od 20,00 sati, posjetitelje očekuje trostruka doza smijeha uz nastupe Zvonka Kožića, Saše Norrisa i Karla Šmida. Ostale dane posjetitelji će uživati uz brojne glazbene sastave dok je vikend rezerviran za plesnjak uz plesnu školu Back to Swing i to u jutarnjim i večernjim terminima.

 

Press materijal