LJETNA POZORNICA BUNDEK

Za svoj zagrebački nastup, vokalni sastav Ad astra pod umjetničkim vodstvom Jasne Stajić, priredili su sasvim poseban program naslovljen "Od baroka do rocka"

Press materijal

Ovog petka i subote ne propustite završnicu ovogodišnje Ljetne pozornice Bundek, gdje se očekuje još puno glazbenih poslastica koje morate doživjeti.

U petak 20.7. na novu pozornicu na Bundeku tako stiže poznati dvojac Bow vs Plectrum – Filip Novosel na tamburi i Tihomir Hojsak na kontrabasu. Njihov stil opisuje se kao “novi, inovativni pristup jazzu pa i skladbi uopće, s obzirom na to da je vjerojatno nemoguće u povijesti glazbe pronaći aranžmane za ta dva instrumenta u ovakvoj kombinaciji”. Rezultat njihove suradnje nesvakidašnje su interpretacije “narodnih skladbi, ali i Charlieja Parkera i Ivana Zajca”, a za koncert na Bundeku u goste su pozvali i Matiju Dedića.

Press materijal

A u subotu, 21.7., posljednjega dana manifestacije, na Bundek stiže i Vokalni sastav Ad astra pod umjetničkim vodstvom Jasne Stajić. Za svoj zagrebački nastup priredili su sasvim poseban program naslovljen “Od baroka do rocka”, na kojemu će izvesti kompozicije različitih glazbenih žanrova od tradicionalnih hrvatskih pjesama, preko obrada hrvatskih i svjetskih duhovnih skladbi, sve do obrada poznatih hitova Lady Gage, Queena i Gibonnija.

Programi počinju u 21:00 sati, a ulaz je za sve slobodan.

 

Press materijal