Vrijeme je za najšarmantniju ljetnu  (piknik) priču  u gradu

Mali piknik prepoznat je podjednako među Zagrepčanima i turistima, što zbog intimnog formata i šarmantnog uređenja, što zbog  koncepta koji spaja mobilnu tržnicu lokalnih organskih namirnica s piknik-druženjem

Press materijal

Jedna od najljepših gradskih lokacija,  dekice s pogledom na grad,  opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćih  okusa  s Malog placa, sretni i bosonogi ljudi… Sve to ovoga kolovoza na Gornji grad ponovno donosi popularni Mali piknik, omiljeno događanje svih onih koji provode ljeto na vrućem zagrebačkom asfaltu.

Ako tražite drugačije ljetno osvježenje u Zagrebu ili samo želite stisnuti malu pauzu usred radnog tjedna i sakriti se od gradske vreve,  uživati u jedinstvenom i šarmantnom ambijentu  uz ljetne delicije koje stižu ravno iz ruku domaćih OPG-ova,  onda nikako ne propustite Mali piknik.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

U ovoj maloj gastro-oazi možete bosonogi predahnuti na dekicama s pogledom na grad,  okupiti drage prijatelje ili izvesti  svoj par  na romantičan spoj,  uživati sami ili u društvu svog psa, izabrati nešto fino i zdravo s  menija Malog placa, popiti koju čašu domaćeg vina i zaraditi koju mrlju…  Sve one divne jednostavne stvari koje dolaze s (Malim) piknikom.

Mali piknik prepoznat je podjednako među Zagrepčanima i turistima, što zbog intimnog formata i šarmantnog uređenja, što zbog  koncepta koji spaja mobilnu tržnicu lokalnih organskih namirnica s piknik-druženjem.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

Mali  piknik  održavat će se na Gornjem gradu (park Bele IV., Vranicanijeva poljana) od 2. do 30. kolovoza, svakog četvrtka u popodnevno-večernjim satima (18 – 23 h).

Događanje organizira  Mali  plac, a podržava Turistička zajednica Grada Zagreba.

 

Press materijal