Snježana Mehun i Mihael Galeković pred oltarom

Snježana Mehun

Autor:: Maja Komljenović 5/6/2010 16:38

-.-Žarko Bašić/ Pixsell-.-Časopis ‘Gloria’ piše da par ne želi od svog vjenčanja raditi medijsku pompu pa će ga zato održati negdje u inozemstvu. Budući da je Snježana zaljubljenica u egzotične krajeve, nagađa se da će se vjenčanje održati u Keniji i to listopadu ove godine.

Na njemu će biti prisutan najuži obiteljski krug i kumovi. Snježana je svojedobno izjavljivala da je Kenija mjesto gdje bi mogla i željela živjeti te stoga ne čudi odabir destinacije vjenčanja.

No više od samog vjenčanja, Mehunku veseli planiranje prinove u obitelji koja je najveća želja njezinog četrnaestogodišnjeg sina Dine. Poznata poduzetnica pretprošle je godine temeljito renovirala stan i u njemu ima pregršt mjesta za još jednog stanara.

Poznatoj poduzetnici očito cvjetaju ruže na svakom polju- nedavno je otvorila trendovski birc ‘Posh’ u Cascade centru koji je svaki dan krcat, i dalje prkosi gradskoj pauk službi svojim žutim Hummerom, a sad sprema i vjenčanje. Za razliku od većine Hrvata koje je resecija dotukla, Snježana u njoj pliva kao riba u vodi.