Rudeš bod u Lučkom platio ozljedom dvojice igrača

Lučko i Rudeš remizirali 1-1

Autor:: Tin Jandrašek 4/26/2010 19:57

-.-Ivan Radovic-.-Drugoligaški gradski derbi Lučkog i Rudeša završio je remijem 1-1, ali Rudešani su taj bod platili skuplje jer će zbog ozljede dvojica njihovih igrača vjerojatno izostati sa travnjaka do kraja sezone. 

Rudeš: Zaslužili smo i pobjedu

Sportski direktor i trener Rudeša Ivan Knežević u razgovoru za portal Zagrebancija.com potvrdio je kako ni pobjeda njegovog kluba ne bi bila nezaslužena.

– Dobro smo otvorili utakmicu, imali nekoliko prilika, no onda su nam se povrijedila dva igrača i potom ubrzo primili pogodak. Na kraju smo čak i zaslužili pobjedu, a ovako nas je jedan osvojeni bod koštao dvojice igrača koji neće igrati do kraja sezone – rekao je Knežević, koji se prije utakmice pribojavao suđenja, koje po njegovim riječima, često vuče repove sa gostujućih utakmica.

– Suđenje je ovoga puta bilo korektno. Jedini prigovor imali su domaćini – rekao je trener Rudeša, dok glavni direktor Lučkog Josip Zornjak nije htio previše komentirati suđenje, te je samo izjavio kako se treneri ne bi trebali baviti suđenjem.

Lučko: Najviše su profitirali gledatelji

– Od derbija su najviše profitirali gledatelji koji su na terenu mogli uživati u fer i korektnoj igri. Utakmica je mogla otići na jednu i drugu stranu, ali na kraju su svi sretni osvojenim bodom – rekao je direktor Zornjak na kraju razgovora za portal Zagrebancija.com.