Prvi turnir u rukometu na pijesku na Jarunu

Tekst:: B.A. 6/9/2010 18:11

Ovog vikenda počinje Zagreb open, prvi turnir u rukometu na pijesku koji će se u sklopu Prvenstva Hrvatske odigrati na terenima pored Velikog jezera ŠRC jarun.

Ove godine je konkurencija iznimno jaka s obzirom da se prijavilo 20 muških i 12 ženskih seniorskih ekipa. Ukoliko se to zbroji i s juniorskim turnirom koji će ove godine okupiti 14 ekipa u obje konkurencije, možemo zaključiti da se radi o najmasovnijem turniru u Hrvatskoj otkad se rukomet na pijesku uopće  počeo igrati u Lijepoj našoj.

Players party s promotivnim cijenama pića

-.-AKRP Zagreb-.-Što se tiče sudionika, očekuje nas nikad jači turnir s obzirom da će na turniru sudjelovati nacionalna reprezentacija Mađarske u obje konkurencije, dvostruki europski prvak Detono Zagreb, sve vrhunske ekipe iz prošlogodišnjeg poretka Prvenstva Hrvatske, tako da se očekuje uistinu iznimno kvalitetan rukomet na pijesku. Također je najavljeno i sudjelovanje i odigravanje prijateljskih utakmica hrvatskih nacionalnih selekcija van konkurencije, koje se spremaju za obranu naslova svjetskih prvakinja/prvaka na  predstojećem Svjetskom prvenstvu u turskoj Antalyji.

Raspored samog natjecanja moći će se vidjeti na službenoj stranici www.rukometnapijesku.info najkasnije u četvrtak 10.06.2010. Svi zainteresirani gledatelji moći će uživati u vrhunskom rukometu na pijesku u razdoblju od 10 do 20 sati tijekom cijelog vikenda.

Uz terene rukometa na pijesku će se u Beach baru s petka na subotu održati i players party s promotivnim cijenama pića za sudionike i gledatelje, pa svi zainteresirani mogu navratiti i u prijateljskoj atmosferi podijeliti iskustva ususret službenom otvorenju sezone rukometa na pijesku.