Škoro, Žanamari, Škender i drugi pjevaju za Robija

Tekst:: Bojan Arežina 6/9/2010 18:44

Humanitarni koncert “Vjerujem u anđele” održat će se u nedjelju u Sesvetama, a zarada je namijenjena šestogodišnjem Robertu Zguriću iz Velike Gorice koji boluje od Downovog sindroma.

Mali Robi se liječi  terapijom matičnih stanica u jednoj švicarskoj klinici pod stručnim nadzorom doktora specijaliste prof. Bena Pfeifera. Za sad su se, kažu roditelji, terapije pokazale uspješnima. Robijevo je stanje iz dana u dan sve bolje, motoričke sposobnosti mu jačaju, a primjetne su i promjene na njegovom licu. Robert je sve veseliji, polako ali sigurno komunicira s okolinom, a poboljšane su mu i sve vitalne funkcije. 

Besplatan CD uz ulaznicu

– Mislim da smo na pravom putu da naš Robert jednog dana postane zdrav dječak koji će, i usprkos ovom hendikepu, pozitivno gledati na svijet oko sebe i budućnost koja dolazi – kaže Robijeva majka Sandra.

Na koncertu će nastupiti Miroslav Škoro, Neda Ukraden, Antonija Šola, Žanamari Lalić, Petar Dragojević, Aleksandar Belov, Zdravko Škender, Ilijana Croatina Jerković, Ivana Tomić, Tihomir Kožina Tihy, Dalibor Prochazka i grupa “Plan B”, te gosti iznenađenja.

Cijena ulaznica u preprodaji je 30 kuna, a na dan koncerta 35. Uz svaku kupljenu ulaznicu dobiva se i CD “Vjerujem u anđele”.