Na krilima Nine Bule Lokosi svladali Zadar

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš 9/11/2010 13:07

Poslije katastrofalnog poraza u Zaprešiću od Intera 0:5, Lokomotiva je na ”svom” terenu dočekala Zadar u utakmici u kojoj su im bodovi bili prijeko potrebni.

Na Maksimiru se na ovom susretu okupilo tek stotinjak gledatelja, a oni su mogli vidjeti čak pet pogodaka, tri u mreži Zadra, a dva u mreži Ivana Kelave.

U momčad s Kajzerice vratio se Nino Bule što je u ovoj utakmici bio veliki plus za domaću momčad jer je baš on odveo Lokose do slavlja s dva postignuta pogotka.

Nino Bule načeo je mrežu Zadra u 34. minuti utakmice nakon što Zadrani nisu iskoristili neke svoje prigode te se tako na odmor otišlo s prednošću domaćina od 1:0.

Nastavak susreta donio je pravu golijadu. Prvo je Bule povisio vodstvo na 2:0 u 65. minuti utakmice, a za 3:0 pogodak je postigao Šišmiš u 70. minuti.

Tada dolazi do opuštanja u redovima Lokomotive i Zadar prvo smanjuje na 3:1 preko Ivana Santinija, a za 3:2 u 83. minuti pogađa Mršić.

Do kraja utakmice gosti su pokušali doći do izjednačenja, ali se Lokomotiva uspjela obraniti i prigrabiti tri boda protiv ove godine dobrog Zadra.