Mladi iz Brdovca organizirali zanimljivo druženje

Članovi Vrištećeg brda iza slike Davora Gobca

Autor:: N.I. 11/28/2009 15:08

Udruga Vrišteće brdo ovaj petak u brdovečkom kafiću Moto bar organizirala je multidisciplinarnu izložbu. Na programu druženja bili su performance,poezija & face painting Lj. Cvetković, izložba slika Davora Gobca i Maria Ramljaka. Kreacije od nakita predstavila je Amela Rizvanbegović, a zanimljive svjetiljke od žice i perli Mirela Filipčić. Svoj kreativni rad u neobičnoj formi sjekira i noževa prezentirao je Tomica Tumar. Projekcijom fotografija razigrano društvo razveselio je poznati fotograf  Kristijan Tabet.-.-Kristijan Tabet-.-Fotografija Kristija Tabeta

Udruga Vrišteće brdo je nevladina i neprofitna udruga građana koja na području Općine Brdovec djeluje od 2007.godine s ciljem poboljšanja kvalitete življenja u lokalnoj zajednici; prvenstveno organizacijom aktivnosti za djecu i mlade, te ostalih sadržaja zajedničkih svim dobnim skupinama s namjerom razvijanja međugeneracijske socijalizacije i promocije ljudskih prava.

Osnivači su građani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Općine Brdovec i voljom da volonterskim radom aktivno sudjeluju u poboljšanju kvalitete življenja u lokalnoj zajednici.