FOTO: Kraljice Zagreba promovirale Zagrebanciju

11/28/2009 14:35

Ni Dolores, ni Vlatka, ni Alex, već Kraljice Zagreba. Njih šest bile su u subotu popodne na Cvjetnom trgu glavne zvijezde popularne špice. Nikolina Bakmaz, Nevia Bagić, Ružica Pavlović, Tea Kramer, Kristina Udiljak i Valentina Bukal šest su finalistica izbora za Kraljicu Hrvatske rođene u Zagrebu.

-.-Ivan Radović-.-Točno tjedan dana uoči velike večeri odlučile promovirati prvi portal o Zagrebu. Kako im je to pošlo za rukom, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Mi možemo reći da su, iako je vrijeme bilo kišovito i oblačno, svoj posao odradile odvažno i hrabro. Same kaže da im ovaj zadatak nije teško pao.

Za vrijeme slikanja mamile su poglede svih prolaznika, neki su poželili se i slikati sa njima. Posebno ih je mjerkao i glumac Ivan Herceg koji je sa prijateljem odlučio ostati, na sigurnoj razdaljini do kraja fotosessiona.

– Obožavamo Zagreb, naprosto smo zaljubljene u svoju metropolu – rekle su cure koje su sve dodale kako su oduševljene portalom, jer im donosi potrebne informacije o Zagrebu.

Najviše ih zanima rubrika Scena.

-.-Ivan Radović-.-– Do sada nismo imale portal koji bi na jednom mjestu imao toliko sadržaja o događanjima koje se bave tematikom noćnog života i zagrebačke urbane scene – dodale su.

Podsjetimo finalno natjecanje za Kraljicu Hrvatkse održati će se u Sesvetama 5.prosinca, a čak šest od 18 finalistica je iz Zagreba. Možda će jedna od lijepih Zagrepčanki ponjeti laskavu titulu Kraljice Hrvatske.

>>PROČITAJTE VIŠE O IZBORU ZA KRALJICU HRVATSKE

>> POGLEDATJE FOTOGALERIJU SA FOTOSESIONA