Mali sportaši velikog srca u humanitarnoj akciji

Cilj događaja je skupiti što više potrebnih stvari za one kojima su one najpotrebnije, pri čemu naše male članove senzibiliziramo i educiramo o jednom od načina brige za potrebite

Press materijal

Društvo sportske rekreacije ”Mali sportaši“ organizira 12. godinu za redom humanitarno – sportski događaj Mali sportaši velikog srca. Događaj se održava u nedjelju, 16. prosinca 2018. godine u 15.15 sati  u  sportskoj dvorani ”Kutija šibica“, Veprinačka 16, Zagreb.

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i sportskim akademijama i druženja s gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu.

Svaki mali sportaš koji će sudjelovati na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz domova Sv. Terezija, Vrhovec i Sv. Josip, Hrvatski Leskovac.

Osim igračaka, malih sportaši će sakupljati i razne potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari.

Press materijal
Press materijal

Cilj događaja je skupiti što više potrebnih stvari za one kojima su one najpotrebnije, pri čemu naše male članove senzibiliziramo i educiramo o jednom od načina brige za potrebite. Sve navedeno radimo kroz igru, zabavu, puno smijeha i pozitivnih blagdanskih vibracija.

Očekujemo kako će ovogodišnji događaj okupiti oko 500 djece predškolskog uzrasta, polaznika programa ‘Mali sportaši’ i više od 1000 gledatelja na trbinama (roditelja, prijatelja…).

U ovoj plemenitoj akciji malim sportašima pridružit će se poznati sportaši i gosti.

Press materijal
Press materijal

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, za vrijeme događaja, s malim će se sportašima igrati 30 trenera kojima će pomagati vrijedni volonteri.

DSR Mali sportaši na ovaj način nastavljaju organizaciju događaja kojem je glavni cilj uključiti što veći broj djece u sportske aktivnosti i zdrav način života, poštujući pritom društvenu odgovornost i humanitarni rad unutar lokalne zajednice u kojoj djelujemo.

Više o Malim sportašima i događaju saznajte na internet stranici: malisportasi.hr ili na Facebook stranici facebook.com/malisportasi.

 

Press materijal