Lucija Lugomer pred oltarom: Pogledajte kako joj stoje vjenčanice koje je isprobala

Pronašli smo TOP 5 haljina za plus size mladenke i mladenke s oblinama, a naš plus size model Lucija Lugomer ih je spremno isprobala

Stiglo je proljeće, a s njime i sezona vjenčanja. Svim mladenkama to je jedan od najljepših dana u životu, a veliki dio tog dana čini upravo savršena vjenčanica. Međutim, potraga za vjenčanicama može biti mukotrpna i izbaciti nas iz takta, pogotovo ukoliko odstupamo od manekenskih mjera. Ipak, pronašli smo TOP 5 haljina za plus size mladenke i mladenke s oblinama, a naš plus size model Lucija Lugomer ih je spremno isprobala.

Vjenčanica Carla – vjenčanica je u OFF White boji, prožeta 3D čipkom koja daje dojam nježnosti, dok nude till podloga ostavlja dojam golišavog tijela. Odvažna i nježna haljina istovremeno.

Vjenčanica Aura – vjenčanica branda Aire Barcelona by Rosa Clara je klasična vjenčanica, uz dašak modernih aplikacija na tilu, ivory boje, koja se savršeno kombinira uz pončo od tila i čipke.

Vjenčanica Mia – klasična satenska vjenčanica s dodatnim aplikacijama, izrađenim od čipke, koja prekriva sve nedostatke i izgrađuje idealnu figuru. Ovo je čarobna haljina koja ima moć vizualno smanjiti vašu figuru do čak nekoliko konfekcijskih brojeva.

Vjenčanica Azra – vjenčanica od najfinije francuske čipke, idealna je za tradicionalne mladenke. Ukrasni dodaci poput vela, tijare ili raskošnih ukosnica za kosu je izvrsno nadopunjavaju.

Vjenčanica Violeta – romantična, lagana, lepršava i iznimno udobna haljina u nježnoj rozoj boji, bez naramenica, preporuka je za vjenčanje na otvorenom.

“Zadovoljstvo nam je pomoći svakoj našoj mladenki u odabiru vjenčanice za njen dan iz snova. Neovisno o konfekcijskom broju ili oblinama same mladenke, u našim će se haljinama osjećati ženstveno, udobno i zadovoljno. Svih ovih 5 haljina svojim krojem odgovaraju mladenkama s više oblina. Iste se mogu isprobati te prilagoditi svakoj pojedinoj mladenki u našem Salonu Vjenčanica I DO weddings, Petrova 59a”, naglašava Jasna Matok, dizajnerica Salona I DO.