Ljetni kamp sporta, kulture i edukacije za djecu i mlade s invaliditetom

Korisnici kampa i natjecatelji dolaze iz udruga i ustanova grada Zagreba, Zadarske, Karlovačke, Zagrebačke, Krapinsko - zagorske županije i prijateljskih udruga iz EU

U organizaciji Centra „HePi“ i Hendi ping lige pod vodstvom Senke i Nenada Cvitković, šestu godinu za redom organizira se ljetni kamp sporta, kulture i edukacije namijenjen djeci i mladima sa različitim kategorijama invaliditeta. U sklopu kampa organizirat će se nekoliko stolnoteniskih turnira, a jedan je već održan 28. lipnja 2017. godine u OŠ Privlaka – Općini Privlaka na kojem su sudjelovala djeca i mladi s intelektualnim teškoćama i po prvi puta održan u Zadarskoj županiji.

Korisnici kampa i natjecatelji dolaze iz udruga i ustanova grada Zagreba, Zadarske, Karlovačke, Zagrebačke, Krapinsko – zagorske županije i prijateljskih udruga iz EU.

Pokrovitelj ovogodišnjeg kampa je Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom s predsjednikom Josipom Držaićem, a pokrovitelj stolnoteniskog turnira je Zadarska županija.

Važno je istaknuti da se organiziranje ovakvoga ljetovanja i natjecanja osoba s invaliditetom pokazalo vrlo uspješno ne samo u sportskom već u zdravstvenom i fizičkom napretku, povećanju koncentracije te poboljšanju motorike natjecatelja.

Poredak nakon održanog 1. stolnoteniskog turnira za osobe s intelektualnim teškoćama:

A skupina (M):

1. mjesto: Marko Ključević
2. mjesto: Marko Padežanin
3. mjesto: Matej Miličević

B skupina (M/Ž):

1. mjesto: Stjepan Geg
2. mjesto: Tatjana Miličević
3. mjesto: Slavica Šimić