Jelena Pavičić Vukičević nova je predsjednica Stranke rada i solidarnosti: “Nećemo je ugasiti, a niti promijeniti ime!”

FOTO: OTV

Na pitanje hoće li se vršiteljica dužnosti zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević kandidirati za gradonačelnicu metropole i dalje nemamo odgovor, no ono što znamo je kako je upravo ona na sjednici predsjedništva izabrana za novu predsjednicu Stranke rada i solidarnosti – Milan Bandić 365.

“Donijeli smo odluku da ću ja kao jedna od potpredsjednica stranke obnašati dužnost predsjednice. Važno mi je što misle svi članovi stranke i koga vide kao kandidata na predstojećim izborima. Proteklih dana u medijima su se isticala mnoga imena. Ova je stranka počivala na leđima Milana Bandića, no on nije bio jedini član stranke. Imamo potrebu pokazati da smo zajedno i da nam je važan svaki član. Ljudi na terenu uvijek najbolje znaju tko su najbolji kandidati”, rekla je Pavičić Vukičević te otkrila budućnost stranke.

“Moram razočarati sve one koji su očekivali njeno gašenje, isto tako i one koji su mislili da ćemo promijeniti ime – to se neće dogoditi. Mi smo se okupili u najtežem trenutku. Nas uz Milana Bandića veže jedna topla ljudska emocija, no svatko od nas može donijeti jednu novu kvalitetu zajedničkom poslu”, kazala je.

“Predsjednici organizacija razgovarat će sa svojim članovima i za tjedan dana donijeti odluku koga vide kao najboljeg kandidata. Sigurna sam koga god da izaberu, bit će to najbolji kandidat. Članovi su važni, bez članova nema stranke”, poručila je.

Na pitanje što u slučaju ako predsjedništvo predloži nju kao kandidatkinju, zamjenica je odgovorila:

“Ne mogu prejudicirati. Ne želim utjecati na članove stranke. Ja sam uvjerena da će članovi stranke iznjedriti najbolje rješenje”, izjavila je.