Zagrebačka županija daje dodatnih dva milijuna kuna potpora poduzetnicima

Javni poziv je otvoren do 12. travnja 2021. godine.

FOTO: Pixabay

Uz već aktualni natječaj za dodjelu sedam milijuna kuna bespovratnih potpora subjektima malog gospodarstva te poduzetnicima početnicima, Zagrebačka županija dodijelit će dodatnih 2 milijuna kuna COVID potpora ugostiteljskim i sportskim objektima kojima je djelatnost bila potpuno ili djelomično obustavljena odlukom Stožera u razdoblju od 27. studenoga 2020. godine, stoji u priopćenju Zagrebačke županije.

Detalje javnog poziva koji je otvoren do 12. travnja prenosimo u cijelosti:

Visina jednokratne bespovratne potpore varira od 5.000 kuna do 15.000 kuna ovisno o broju djelatnika koju je mikropoduzetnik imao u veljači ove godine, a mogu se koristiti za najam prostora, troškove telekomunikacija, komunalne troškove, knjigovodstvene usluge podmirenje financijskih obveza za nabavljenu opremu itd.

Na javni poziv mogu se javiti mikro subjekti malog gospodarstva s manje od 10 zaposlenih koji imaju sjedište na području Zagrebačke županije te koji imaju poslovanje na području Zagrebačke županije i susjednim županijama, a koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu.

Više informacija možete dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i fondove Europske unije. Kontakt podaci, tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i obrasci zahtjeva nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr pod rubrikom Javni pozivi.

Prijave se dostavljaju na tri načina:

1. elektronički, putem sustava ePrijave na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo i fondove EU, Ulica grada Vukovara 72/V, P.P. 974, 10 001 Zagreb)

2. preporučenom poštom na gore spomenutu adresu

3. osobno na istu adresu u Pisarnicu koja se nalazi u prizemlju.