HUMANITARNA REVIJA: Lions klub Lenuci organizirao donatorsku modnu revije večernjih haljina dizajnera Ivice Skoke

Prikupljane donacije bit će uručene štićenicima Udruge Ljubav na djelu

Moda i humanitaran rad često idu zajedno, a zadnji dokaz toga je donatorska modna revija novoosnovanog Lions kluba Lenuci. Sav prihod od revije bit će doniran udruzi Ljubav na djelu koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti.

– Reviju su nosile članice Lions kluba Lenuci kojima su se pridružile i članice drugih Lions klubova, kao primjerice Zrinjevac. Reviju je podržala i naša prijateljica Tončica Čeljuska – otkrila nam je Vesna Boinović- Grubić, koordinatorica za GST Distrikta.

Haljine dizajnera Ivice Skoke oduševile su prisutne, no njemu je ipak najvažniji dio ove priče pomaganje.

– Inspirirala su me djeca kojima treba pomoć. Drago mi je da sam ponovno sudjelovao u nekoj humanitarnoj akciji, mislim da bi to svaki čovjek trebao raditi. Divno je što sav prihod od revije ide djeci, jer djeca su ono što ostaje iza nas – emotivan je bio modni dizajner Ivica Skoko.

Pomaganje vrijednih članica Lions kluba tu ne staje.

– U planu su i akcije očuvanja ekologije. Prvo je čišćenje podmorja u akvatoriju Murtera, to organizira Lions klub Lenuci zajedno s klubom Zrinjevac te ostalim klubovima koji nas prate, primjerice Lions Opatija i Poreč –

objašnjava Vesna Boinović- Grubić.

Ova šarmantna revija, te humanitarne akcije koje tek slijede, samo su podsjetnik da je dobro činiti dobro.