H. Kečkeš: Podržavam bojkot i ne idem na utakmice

Autor: Sarah Srdar 9/1/2010 16:20

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Kečkeš kaže da trenutno bojkotira odlazak na Dinamove utakmice što mu jako teško padaHrvoje Kečkeš je, kao i svaki pravi Zagrepčanin, navijač Dinama te ga pogađaju nevolje koje su se nadvile nad klub u posljednje vrijeme. Poznati glumac je dao podršku svom omiljenom klubu kada je u ponedjeljak prisustvovao javnoj tribini pod nazivom ‘Dinamo – sutra’ koju su organizirali Ujedinjeni navijači Dinama u sklopu svoje borbe za odlazak Zdravka Mamića iz kluba.

Kečkeš nam je ukratko ispričao da je tema rasprave bio statut Dinama koji trenutno nije dostupan na uvid javnosti.

– Zahtijeva se statut Dinama. On nije prezentiran što bi trebao biti i trebao bi se obznaniti javnosti – izjavio je glumac, inače dugogodišnji navijač Dinama.

Kao i svaki ljubitelj nogometa često je odlazio na utakmice omiljenog kluba, no otkako traje bojkot navijača i on se odrekao tog zadovoljstva.

Kečkeš smatra da se navijači trebaju saslušati

– Jako teško mi pada što sada ne idem na utakmice, ali treba svoje osobne gušteve staviti po strani. Treba se uspostaviti neki dijalog s navijačima i riješiti neka goruća pitanja – prokomentirao je Kečkeš dodajući da je na tribini bio kao jedan od brojnih navijača Dinama, a ne kao javna osoba.

Glumac smatra da time što je poznat ne može znatno pridonijeti rješenju problema te kaže da postoje kompetentni ljudi koji rade za dobrobit kluba i navijača.

O Zdravku Mamiću, njegovim čestim ispadima u medijima i zahtijevanju navijača da ode s mjesta izvršnog dopredsjednika Dinama, Kečkeš nije imao komentar, no smatra da se navijači trebaju saslušati.

– Mislim da se treba čuti glas navijača i njihovo mišljenje. Puno stvari se može bolje riješiti ako se posluša što imaju za reći – ispričao je glumac.