Dječji kutak Samoborskog proljetnog sajma

Saznajte kako Samoborke i Samoborci već od malih nogu uče o važnosti stvaranja vlastitim radom i kako se time čuva obrtnička tradicija

radionica
Press materijal

U bogatoj i veseloj ponudi Samoborskog proljetnog sajma od samih početaka su se isticali najmlađi, djeca, koja su nudeći svoje rukotvorine mamila osmijehe svih posjetitelja. Time su i zaslužili svoj Proljetni kutak gdje će se u danima vikenda, 24. i 25. ožujka na Trgu Matice hrvatske naći ponešto za svakoga; suveniri, igračke, čestitke i pisanice, sve popraćeno dječjim smijehom, igrama, pjesmicama i neizostavnim slatkišima.

U subotu, 24. ožujka od 10:00 do 13:00 sati obogatite blagdanski stol ukrasima koje će napraviti vrijedne ručice naših učenika i polaznika dječjih vrtića. Izlažu osnovne škole Bogumila Tonija, Samobor, Rude, Mihaela Šiloboda, Milana Langa te dječji vrtići Grigor Vitez, Izvor, Cvjetnjak, Neven, Osmijeh, Potočić, Mali prijatelji i Dječji grad. Za bogat zabavni program zaduženi su Dječji zbor Smješak, Dječji zbor Samoborček, Mali muzički atelje, Plesni klub Point Samobor, Mlađi folkloraši OŠ Rude, Rasplesane Iskrice OŠ Samobor i Mažoret klub Unity S.

radionica
Press materijal

U nedjelju, 25. ožujka od 10:00 sati očekuju vas zekalice (igraonice, radionice, zezaonice) i slatka iznenađenja.

Športići vas pozivaju da s njima zaigrate i minigolf ispred zgrade kina u subotu i nedjelju od 10:00 do 13:00 sati i super se zabavite.

Saznajte kako Samoborke i Samoborci već od malih nogu uče o važnosti stvaranja vlastitim radom i kako se time čuva obrtnička tradicija. Podržite svojim dolaskom naše male obrtnike, nagradite njihov trud i uloženo vrijeme. Potaknimo ih zajedno da i dogodine uživaju u zajedničkom kreiranju šarene ponude svojih štandova!

Press materijal