Četiri vrhunske Gavelline predstave očekuju vas u KUC-u Travno

Kazalištu "Gavella" u ožujku, travnju i svibnju dom će postati KUC Travno, gdje će igrati predstave "Zagreb 2020“, "Cigla", "Kiklop" i "Hotel Zagorje“.

FOTO: Press materijal

Kazalištu “Gavella” u ožujku, travnju i svibnju dom će postati KUC Travno, gdje će igrati predstave “Zagreb 2020“, “Cigla”, “Kiklop” i “Hotel Zagorje“.

Ciklus započinju izvedbama predstave “Zagreb 2020”, autorskog projekta Filipa Šovagovića i Dubravka Mihanovića, koja je na rasporedu 11. i 12. ožujka u 19,30 sati, te 18. i 19. ožujka u 19,00 sati.

Dvadesetak glumica i glumaca ansambla kazališta “Gavella” osnaženih skupinom glazbenika, u zajedničkom kolažiranju, ovisno o nadahnuću, razvoju i okolnostima, ispovjedno i dokumentarno stapaju osobni humor sa zbornom melankolijom, stoji u najavi Kulturnog centra Travno.

„Ova duhovita i nježna predstava ujedno je i terapeutska seansa. (…) Gluma je izvrsna, znači da nije uniformirana negoli prirodna, spontana, no umjetnički ugođena, uzezana, režirana“, za Jutarnji je list o predstavi rekao Tomica Čadež.

Igraju: Bojana Gregorić Vejzović, Hrvoje Klobučar, Andrej Dojkić, Tara Rosandić, Anja Đurinović Rakočević, Amar Bukvić, Tena Nemet Brankov, Sven Šestak, Mada Peršić, Marko Petrić, Đorđe Kukuljica, Sven Medvešek, Antonija Stanišić Šperanda, Natalija Đorđević, Nenad Cvetko, Janko Rakoš, Nikola Baće, Jelena Miholjević, Ranko Zidarić, Siniša Ružić i Anica Kovačević.

Ulaznice možete nabaviti:

  • na blagajni kazališta „Gavella“ , Frankopanska 10, svakim danom od 10 do 13 sati, te od 16 do 19 sati
  • na blagajni u KUC Travno, na dan izvedbe, dva sata prije početka predstave
  • na gavella.hr