Blagdan je Svih svetih, oprezno u prometu!

Na snazi je posebna regulacija prometa, a pristup vozilima ograničen je u zonama većih gradskih groblja, koja će na današnji dan biti otvorena do ponoći

Izvanredne autobusne linije, na kojima je prijevoz besplatan, u prometu su od 8 sati, a putnike prevoze s Kaptola do Mirogoja i Krematorija, iz Dubrave do Miroševca, iz Dupca do Markovog polja i Kvaternikovog trga do Srebrnjaka.

Priljev putnika jača, ali se niti na jednom ukrcajnom koridoru ne bilježe čekanja na ulazak u autobuse.

Dodatnim kapacitetima pojačane su tramvajske linije koje dovode do zona ograničenog prometa i posebnih koridora za ukrcaj putnika na izvanredne autobusne linije. Na ostalim je linijama u primjeni nedjeljni red vožnje.

Sva gradska groblja na današnji će dan biti otvorena do ponoći.

Tržnice danas ne posluju, ali je prigodna prodaja cvijeća organizirana na tržnicama Dolac (Splavnica), Kvatrić, Trešnjevka, Utrina, Jarun, Špansko, Gajnice Britanski trg i Sesvete.

Zatvorene su poslovnice podružnica i trgovačkih društava, kao i reciklažna dvorišta, a tijekom cijeloga su dana i noći otvorene dežurne gradske ljekarne u Aveniji Većeslava Holjevca 22, Ilici 301, Ozaljskoj 1, Grižanskoj 4 te na Trgu bana Josipa Jelačića.

Pozivni centar dostupan je 24 sata dnevno, a informacije se mogu dobiti na broju 072 500 400.