Besplatne proljetne radionice u Sesvetama

Autor:: N.T. 3/26/2010 15:02

Uz financijsku potporu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe sa invaliditetom, a u cilju provođenja -.-Ns-sesvete.hr-.-Programa prevencije neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži tijekom proljetnih školskih praznika, Narodno sveučilište u Sesvetama organizira besplatne radionice pod nazivom ‘Probudi se proljeće’.

Prva radionica je dramska  i ona će se održati 6. travnja od 10 do 11.30 sati te od 11.30 do 13 sati. U sklopu dramske radionice izvodit će se vježbe zamišljanja i izmišljanja, igre kontakata i komunikacije, scenske improvizacije, vježbe glasa i govora, glume i recitiranja.

Sljedeća radionica zove se ‘Lice u ogledalu’ i ona će se održati 7. travnja od 10 do 11.30 sati. Riječ je o edukativnoj radionici namijenjenoj mladim djevojkama koje tek počinju sa šminkanjem svog lica, te ih je potrebno educirati o make-up-u. Kako biti sigurni da li smo se dobro našminkali, zaštitili lice i upotrijebile kvalitetnu kozmetiku. Svim zainteresiranim djevojkama to će pokazati poznata vizažistica Marija Koprtle. Na radionici je osiguran potrebni materijal, a može se i donijeti  vlastiti make-up.

Posljednja radionica koju organizira Narodno sveučilište Sesvete je sviranje na tradicionalnim afričkim bubnjevima. Ona će se održati od 6. do 9. travnja. Početna grupa imat će termin od 15.30 do 16.45 sati, dok će napredna imati radionicu od 17 do 18.30 sati.