Kljajića i Šolu čeka vatreno krštenje protiv Barce

Novi stručni stožer RK Zagreba: Vlado Šola i Nenad Kljajić

Autor:: Tin Jandrašek 3/26/2010 15:04

-.-Goran Stanzl/ PIXSELL-.-Mirza DžombaZagrebačka Arena će i treći put zaredom biti ispunjena do zadnjeg mjesta, a kako su rukometaši Zagreba u prošla dva susreta izgubili, svi se uzdaju u “treću sreću”.

Sreće će svakako trebati u subotu u osmini finala rukometne Lige prvaka u kojoj Zagreb dočekuje Barcelonu, ukleti klub za domaće rukometaše.

– Želimo napokon pobijediti tu Barcelonu, nikad ih nismo dobili – izjavio je menadžer kluba Zoran Gobac koji je još jednom zaželio puno sreće novom stručnom stožeru na čelu sa Nenadom Kljajićem i Vladimirom Šolom.

Šola: Dat ćemo sve od sebe

– Presretan sam jer sam nakon tri godine ponovo u klubu – započeo je Šola.

– Situacija je danas, kao i prije, fenomenalna. Mi ćemo dati sve od sebe i napraviti najbolji mogući posao – izjavio je Šola uoči gostovanja Barce, te dodao kako je Gyula Gal potpisao izjavu da će s operiranim nosom i zaštitnom maskom igrati na vlastitu odgovornost.

Više o protivniku progovorio je novi trener Nenad Kljajić koji je zadnjih nekoliko dana intenzivno gledao snimke Barcinih utakmica.

Kljajić: Nadam se da nećemo razočarati publiku

-.-Marko Prpic/ PIXSELL-.-Ivano Balić i Nenad Kljajić– Dovoljno je da pogledaš 4-5 utakmica i vidiš koje su im slabosti, no više se trenutno bavim svojom momčadi nego Barcelonom – rekao je Klajić kojemu je prvi i osnovni cilj promijeniti pristup u igri.

– Moramo primiti manje golova nego protiv Ciudada i Hamburga, te ne smijemo upasti u zamku njihovih kontri i polukontri. Barcelona ima jednako dobru prvu i drugu postavu – sa respektom je izjavio Kljajić, no naglasio je kako je ipak optimističan uoči utakmice.

– Na treningu se već vidi pomak na bolje. Nadam se samo da nećemo razočarati publiku – rekao je trener Nenad Kljajić.

Nakon šest mjeseci izbivanja zbog ozljede, u momčad se vratio Zlatko Horvat koji jedva čeka zaigrati u prepunoj Areni.

– Moramo početi igrati od prve minute, ne smijemo ući mlitavo. Do sada smo stalno ganjali prednost, a to nam se ne smije događati – iznio je Horvat svoj plan protiv Barce te dodao kako moraju zabijati što više lakih golova.

Uprava kluba, kao i igrači, svjesni su kako će im i ovoga puta biti potrebna bezuvjetna podrška navijača u Areni. U ime svih, Jakov Gojun je pozvao sve da uveličaju subotnju utakmicu.

– Podrška navijača nam puno znači, oni su naš osmi igrač. Želja mi je da i treći put zaredom napunimo Arenu i da se igrom odužimo našim navijačima – izjavio je na kraju Jakov Gojun.