Abrakadabra Zoo: maksimirski kongres vještica i čarobnjaka

U rješenju misterija vješticama i čarobnjacima trebaju pomoći djeca hrabra i čista srca, a sretan kraj svi će proslaviti uz topli čaj, muffine i radionicu dubljenja bundeva

Press materijal

Sve je spremno za novi Abrakadabra Zoo. Živopisni noćni obilasci Zoološkog vrta grada Zagreba koje pokreće priča puna uzbuđenja, straha i veselja, organizirat će se svake večeri od 5. do 31. listopada.

Kako bi se posjetiteljima predstavio život noćnih životinja, ali i onih koje obožavaju dobar san, osmišljen je neobičan zaplet. Edukatori Zoološkog vrta za Abrakadabra Zoo postaju kostimirani likovi – vještice i čarobnjaci. Neobična bića stižu na veliki kongres u maksimirsku šumu. Skupljaju se s jednim zadatkom – otkriti što je i zašto u prirodi pošlo po krivome. Priča kaže da su lavovi počeli jesti travu, antilope plivati u bazenu vodenkonja, a rode se zbližavati s otrovnim žabama.

 

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

U rješenju misterija vješticama i čarobnjacima trebaju pomoći djeca hrabra i čista srca. Sretan kraj svi će proslaviti uz topli čaj, muffine i radionicu dubljenja bundeva.

U programu mogu sudjelovati djeca starija od pet godina s pratnjom odrasle osobe.

Posjetitelji mogu birati između dva termina – onog s početkom u 18.15 i onog koji počinje u 20.15 sati. Skupine mogu imati do 25 osoba.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

Ulaznice za Abrakadabra Zoo mogu se kupiti na blagajnama Zoološkog vrta svakog dana od 9 do 18 sati.

 

Press materijal